Velkommen til 4262 Sandved

Velkommen til 4262 Sandved. Vi er super glade, for at du valgte at bosætte dig her på vores egn.
4262 Sandved dækker over en masse små lokalområder samt byerne Sandved, Tornemark, Nyrup, Arløse, Hårslev, Kvislemark, Skafterup og Bendslev.

Ja velkommen til Syd/Vestsjælland, velkommen til landet mellem byerne og ikke mindst alle de hyggelig landsbysamfund i 4262 Sandved. For når vi siger velkommen til Sandved, så mener vi ikke byen Sandved, men hele lokalområdet under postnummer 4262 Sandved, i den vestlige del af Næstved kommune.

Vi hører til Næstved Kommune, som består af 84.700+ borgere. Næstved Kommune er 15. største kommune i Danmark, målt på indbyggertal. Udenfor København er Næstved Sjællands næststørste kommune. Men ser vi på arealet, så er Næstved Kommune den største på Sjælland. Det giver plads til en masse byer, men også en masse natur og det er specielt derfor vi elsker området.

Natur i Sandved

Butikker og Erhverv i nærområdet

Der findes rigtig mange små og større virksomheder i området. Derud over kan man nå både Korsør, Skælskør, Slagelse, Sorø, Ringsted og Næstved inden for 30 minutters kørsel. Det gør at vi er landet mellem byerne. Men vi skal jo reducere vores Co2-udledningen og leve mere klimaklogt, så derfor gælder det om at benytte vores lokale virksomheder, før vi kigger på noget længere væk.

Vi har lavet en nem oversigt over alle de lokale virksomheder og erhverv i området. Der er både IT-support, Frugt og Grønt, Indkøb, Båd dele samt reparation og renovering (vi er jo tæt på vandet) Dyreklinik ja og gider du ikke lave mad, så er der også take away inden for kort afstand. Børnene kan gå i skole og de små kan blive passet. Bilen kan blive lavet og du kan blive klippet, alt sammen i cykel afstand. Skal der renoveres eller bygges så har vi både Tømrer, Snedker, Murer, Entreprenør, Tegnestue og Gulvservice. Festlokaler og vognmand også inden for rækkevidde.

Hvordan bliver men en god tilflytter?

Det har vi faktisk snakket med nogle beboere om. Tilflytter til 4262 Sandved.
Der finder du desuden links til relevante grupper på Facebook samt Næstved Kommune.

Hvad kan vi lave i fritiden?

Vi har undersøgt sagen og listet alle foreninger her: Foreninger i 4262 Sandved.
Der er f.eks. Gymnastik i vores lokale sportshal og en Spejdergruppe i Tornemark.
Vi har selvfølgelig også noget for de unge. Ung i 4262 Sandved.

Forsyning

Kontakt til Vandværker, Varmeværker, Genbrugsstation m.v. Forsyning i 4262 Sandved.