Sandved Egnens Borger Forening

Pr. 1 maj er Sandved Egnens Borger Forening lukket.

Det siges at Sandved Egnens Borger Forening er startet for over 100 år siden, som en Erhvervs og Borgerforening. Måske med forskellige navne, man ved hvem der har været formand fra 1980’erne og frem, altså ca. 40 års historie er fastlagt.

SEBF, som i mange år, har været foreningens forkortelse har stået for mange ting. Broen over Saltø å, Bord-bænke sæt i Sandved, Legepladsen, Blomsterkummerne i Sandved, Sommerfest, Julemarked, Juletræ m.v. SEBF var også med i stirådsarbejdet, der handlede om at få skabt fodsporet, på den gamle togbane.

SEBF stod også i nogle år for børne og ungdomsklub i Sandved, et Borgerhus på hotellet og har også hjulpet til ved en masse lokale arrangementer.

Tordenskjolds soldater er blevet trætte og har nu lukket foreningen.

Lokalråd 4262 prøver at videreføre nogle af elementerne

SEBF havde en række frivillige udvalg, som vi i lokalrådet byder velkommen.

Broudvalget
Står for ud- og indtagelse af broen samt vedligeholdelse.
så alle via Sandved, kan gå en tur i skoven.
Kontaktperson: Lena Frimann og Vibeke Fongyllen

Legepladsudvalget (Afventer)

Står for udvikling og vedligeholdelse af legepladsen i Sandved.
så alle børn kan lege og underholdes midt i byen.
Kontaktperson: Vibeke Fongyllen

Festudvalget (Var det noget for dig?)

Et festudvalg findes pt. ikke. Men et festudvalg kunne være med ind over det årlige juletræsarrangement ved Sandved købmandsgård. Evt. en genoplivning af fællesspisninger og den årlige julefrokost. Hjælpe til f.eks. Fastelavn og Skt. Hans. En hver festlig anledning, der kan gøre vores område sjovere. Sommerfester, Halfester m.v.