529 flere borgere næste år

Det går godt i Næstved Kommune, en ny prognose viser at kommunen får 529 nye borgere næste år. De mange spædbørn er er spredt ud over kommunen, dog hænger vi i bremsen i 4262 Sandved, hvor tallet er nedadgående.

Det skal vi have vendt! Heldigvis er der muligheder nok.

Der er i skrivende stund, 30 boliger til salg i vores område. Sammenlignet med andre steder, er prisen særdeles fornuftig og flere af husene er velegnede for børnefamilier.

Vi har både skole, børnepasning, legepladser, indkøb og natur i umiddelbar nærhed, f.eks. Fodsporet, der er den tidligere jernbane mellem Næstved og Slagelse. Jernbanen er væk, i stedet er der lavet en 49 km. lang cykelsti gennem landskabet, man kan naturligvis også gå og nyde den flotte udsigt. Der er fritidsaktiviteter for børnene i form af f.eks. Idrætsforeningen og Spejderne.

Vi bor midt mellem en masse større byer Næstved, Slagelse, Skælskør, Korsør, Ringsted og Sorø, så i 4262 Sandved, kan man nyde naturen og hurtigt pendle på arbejde.

Mød dine naboer til fællesspisning. 4 gange om året, arrangerer Sandved Egnens Borger Forening fællesspisning i samarbejde med Camilla’s – Mad du husker. En god anledning til snak over bordet, samtidig med at vi får god mad.

Kilde: SN.dk